Якого року Бог дав 10 заповідей?

десятисловие) — приписи, десять основних законів, які, згідно з П'ятикнижжям, були надані Мойсею самим Богом, у присутності Ізраїлевих синів, на горі Синай на п'ятдесятий день після Виходу з Єгипту (Вих. 19:10—25).

Господь, Бог наш, є Господь єдиний; і полюби Господа Бога твого всім серцем твоїм, і всією душею твоєю, і всім розумінням твоїм, і всією фортецею твоєю, ось перша заповідь!

Закон Божий, тобто Десять Заповідей, регулює відносини Бога та людини, а також відносини між людьми, тому його ще називають моральним законом. Цей закон написаний Богом на кам'яних скрижалях (Вих.

Related Post

Скільки вольт потрібно для шуруповерта?Скільки вольт потрібно для шуруповерта?

Вона варіюється від 450 до 705 Вт (ват). Якщо шуруповіт живиться від зовнішнього трансформатора, що стоїть напруга живлення, то вище потужність шуруповерта. Потужність акумуляторних шуруповертів залежить від напруги акумулятора. Вона

Скільки потрібно цеглини для цоколя?Скільки потрібно цеглини для цоколя?

Цоколь є надземне продовження фундаменту і є своєрідним переходом від нього до несучих стін. Ця частина будівлі може бути бетонною. цегли, бутового каменю та інших матеріалів. Якої марки цегла потрібен

Де краще зберігати контакти на Андроїді?Де краще зберігати контакти на Андроїді?

З телефонами на операційній системі Android найзручніше зберігати контакти у сервісі Gmail. У програмі "Контакти" потрібно знайти рядок "Копіювання контактів" (або "перенести"/"резервування"), вибрати джерело копіювання – сім-карту або пам'ять телефону